A-lehtien kausiedut mainostajille

A-lehtien kausiedut mainostajille
Hyödynnä alkuvuoden kausiedut 1.1.–28.2.2021 julkaistavissa kampanjoissa.
Julkaistu: 27.10.2020
Tavoita kohderyhmäsi nyt etuhinnoin ja tartu printin, displayn ja uutiskirjeiden tarjouksiin! Edut koskevat vain uusia varauksia. Hinnoista myönnetään mediatoimistoalennus -15 % tai suoralaskutusalennus -12 %. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

1. Aikakauslehdet

Kun varaat yhden tai useamman ilmoituksen kausietunumeroista, voit hyödyntää seuraavat edut. Etu koskee kaikkia ilmoituskokoja. Ilmoitukset on varattava kerralla, mutta voit käyttää kampanjassa useampaa eri aineistoa.
Katso alta taulukosta kaikki kampanja-aikana ilmestyvät lehdet. Voit kirjoittaa Search-kenttään etsimäsi brändin nimen.

2. Display

Interstitiaali ja cross screen -paraati ovat ison pinnan display-mainosratkaisuja, jotka sopivat loistavasti ostopolun kaikkiin vaiheisiin, kun haet suurta huomioarvoa. Nämä näyttävät mainosmuodot eivät ole ostettavissa ohjelmallisesti.

3. Uutiskirjeet

Uutiskirje on tehokas sisältömarkkinoinnin kanava, jonka avulla voit aktivoida kohderyhmääsi ja esimerkiksi ohjata yleisöä ostoksille verkkokauppaan, lukemaan sisältöjäsi tai vaikka osallistumaan kilpailuun.
Tutustu tästä uutiskirjeisiimme:
Pyydä tarjous!
Kiinnostuitko? Autamme löytämään parhaat ratkaisut, joilla teet kohderyhmääsi vaikutuksen. Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat A-lehtien yritysasiakasmyynnin myös aina +358 50 414 4200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.