A-lehtien kausiedut mainostajille

A-lehtien kausiedut mainostajille
Hyödynnä alkuvuoden kausiedut 1.1.–28.2.2021 julkaistavissa kampanjoissa.
Julkaistu: 27.10.2020

Uusi vuosi, uudet kujeet! Vuodenvaihteessa monet suomalaiset virittäytyvät tulevaan vuoteen hakien ideoita, inspiraatiota ja ratkaisuja monenlaisiin arjen puuhiin, kuten vaikka vinkkejä ruokavalioon, talvi-ihon hoitoon tai kodin päivittämiseen uuteen kauteen.

Tavoita kohderyhmäsi nyt etuhinnoin ja tartu printin, displayn ja uutiskirjeiden tarjouksiin! Edut koskevat vain uusia varauksia. Hinnoista myönnetään mediatoimistoalennus -15 % tai suoralaskutusalennus -12 %. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

1. Aikakauslehdet

Kun varaat yhden tai useamman ilmoituksen kausietunumeroista, voit hyödyntää seuraavat edut. Ilmoitusten koon on oltava vähintään 1/4-sivu ja ilmoitukset on varattava kerralla. Voit käyttää kampanjassa useampaa eri aineistoa.

  • Yksi ilmoitus, etusi -50 %
  • Kaksi ilmoitusta, etusi -55 %
  • Kolme tai useampi ilmoitusta, etusi -60 %

Etu koskee seuraavia numeroita:

2. Display

Nyt saat huippuhyvään hintaan näyttävimmät display-mainosmuodot, jotka eivät ole ostettavissa ohjelmallisesti. Interstitiaali ja cross screen -paraati ovat ison pinnan display-mainosratkaisuja, jotka sopivat loistavasti ostopolun kaikkiin vaiheisiin, kun haet suurta huomioarvoa.

3. Uutiskirjeet

Uutiskirje on tehokas sisältömarkkinoinnin kanava, jonka avulla voit aktivoida kohderyhmääsi ja esimerkiksi ohjata yleisöä ostoksille verkkokauppaan, lukemaan sisältöjä tai vaikka osallistumaan kilpailuun.

Tutustu tästä uutiskirjeisiimme:

Pyydä tarjous!
Kiinnostuitko? Autamme löytämään parhaat ratkaisut, joilla teet kohderyhmääsi vaikutuksen. Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat A-lehtien yritysasiakasmyynnin myös aina +358 50 414 4200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.