Apu Juniorin digitaaliset näköislehdet avoinna kaikkien luettaviksi

Apu Juniorin digitaaliset näköislehdet avoinna kaikkien luettaviksi
Apu-lehden pikkuveli, alakoululaisille suunnattu tiede- ja ajankohtaislehti Apu Juniori avaa digitaaliset näköislehdet lasten ja vanhempien iloksi ja opettajien työn tueksi.
Julkaistu 24.3.2020

”Koulujen sulkeminen on saanut perheet pohtimaan ajanvietettä jälkikasvulleen. Me A-lehdissä haluamme ojentaa auttavan kätemme ja tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua Apu Junioriin veloituksetta,” kertoo Apu Juniorin päätoimittaja Marja Aarnipuro.

Apu Juniorin digitaaliset näköislehdet on luettavissa 30.4.2020 saakka osoitteessa: www.apujuniori.fi.

Digitaalisten näköislehtien arkisto on avoin kaikille halukkaille, eikä se edellytä lehden tilaamista. Arkistosta löytyvät kaikki tähän mennessä julkaistut Apu Juniori -lehdet digitaalisessa muodossa.

Apu Juniori on ajankohtaislehti, joka kertoo uutisista ja ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella ja viihdyttävällä tavalla. Lehti on suunnattu alakouluikäisille lapsille, ja se ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa. Lehden tavoitteena on kannustaa lapsia itsenäiseen ajatteluun ja tukea kasvua fiksuksi ihmiseksi. Tammikuusta 2019 lähtien ilmestynyt lehti on saanut innostuneen vastaanoton niin lasten, vanhempien kuin opettajienkin keskuudessa.

Apu Juniori palkittiin äskettäin parhaana aikakauslehden brändin laajennuksena aikakauslehtien vuosittaisessa Editkilpailussa.

Lisätietoja:

A-lehdet Oy, Terhi Hauskamaa, Chief Marketing Officer, +358 50 4144 260, terhi.hauskamaa@a-lehdet.fi

Apu Juniorin digitaalisten näköislehtien maksutonta lukuoikeutta on jatkettu 31.5.2020 saakka poikkeustilanteen jatkumisen johdosta: www.apujuniori.fi