Eeva Sederholm ajankohtaistoimitukseen sisältöpäälliköksi

Eeva Sederholm ajankohtaistoimitukseen sisältöpäälliköksi
Ajankohtaistoimituksen digitaalisten sisältöjen sisältöpäälliköksi on nimitetty Eeva Sederholm. Hän siirtyy uuteen tehtävään sanomalehti Etelä-Saimaasta, jossa hän on työskennellyt viimeiset kuusi vuotta vastaavana päätoimittajana ja sitä ennen toimituksen päällikkönä sekä uutispäällikkönä.
Julkaistu 26.1.2022

A-lehtien ajankohtaismedioihin kuuluu Apu-media sekä Mondo ja Image. Eeva Sederholm vastaa näiden tuotteiden osalta monikanavaisten sisältöjen uudistamisesta ja kehittämisestä.

”Alamme A-lehtien ajankohtaistoimituksessa panostaa kiinnostavien ja merkityksellisten digitaalisten sisältöjen tekemiseen. Eevalla on pitkä kokemus journalismista ja ihmisten johtamisesta ja näyttöjä digisiirtymän toteuttamisesta. Uskon, että saamme Eevasta innostavan ja osaavan kehittäjän ja esihenkilön”, ajankohtaistoimituksen vastaava päätoimittaja Iina Artima-Kyrki sanoo.

"Olen tosi innoissani, että pääsen kehittämään uutta aikakauslehtipuolen rautaisten ammattilaisten kanssa. A-lehdillä on kovia brändejä ja sisältöosaamista. Ne ovat hyvä pohja, kun lähdetään toden teolla puhuttelemaan yleisöjä digitaalisessa maailmassa", Eeva Sederholm sanoo.