Markkinoija, ota haltuun kevään ja kesän herkullisimmat hetket!

Markkinoija, ota haltuun kevään ja kesän herkullisimmat hetket!
Hyödynnä edut 30.6. mennessä julkaistavissa kampanjoissa.
Julkaistu 2.2.2021

Pääsiäinen, vappu, valmistujaiset, grillikauden korkkaus, juhannus… Kurkkaa neljä ratkaisua, joiden avulla vauhditat myyntiäsi ja otat haltuun ruokajuhlien kuumimman sesongin.

Hinnat ovat voimassa kampanjoissa, jotka varataan 30.4.2021 mennessä ja julkaistaan viimeistään 30.6.2021. Edut koskevat vain uusia varauksia. Hinnoista myönnetään mediatoimistoalennus -15 % tai suoralaskutusalennus -12 %. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

1. Resepti Meilläkotona.fin reseptipankkiin

Tuo olemassa oleva reseptisi osaksi Meilläkotona.fin laajaa reseptipankkia, josta kotikokit hakevat päivittäin ideoita ruoanlaittoon! Tämä konsepti on vaivaton tapa päästä osaksi A-lehtien laadukasta, dataohjattua mediaympäristöä.

Resepti koostuu houkuttelevasta otsikosta, napakasta ingressistä, raaka-aineluettelosta sekä työohjeesta. Sen yhteyteen voidaan liittää informatiivinen tuotesuosituselementti, jossa voit vinkata haluamastasi tuotteesta tai raaka-aineesta. Hakukoneoptimoimme reseptin huolellisesti, jotta se kerää yleisöä myös pidemmällä aikavälillä.

Hinta 2 900 €. Hintaan sisältyvät seuraavat ohjaukset:

 • 1 x uutiskirjenosto
 • 1 x somenosto
 • 100 000 natiividisplaynäyttöä

2. Natiiviartikkeli

Natiiviartikkeli on loistava ratkaisu, kun haluat informoida, inspiroida, aktivoida tai sitouttaa kohderyhmääsi. Luova tiimimme suunnittelee artikkeliin kohderyhmääsi kiinnostavan kärjen ja toteuttaa artikkelin kuva- ja taustamateriaaliesi pohjalta.

Artikkeli voi olla esimerkiksi tuote-esittely, yritystarina tai Q&A. Se voi sisältää myös videota tai tuotepoimintoja, joista ohjataan verkkokauppaan tai verkkosivulle. Artikkeliin voidaan myös upottaa erilaisia aktivoivia elementtejä, kuten kilpailu.

Hinta 2 900 €. Hintaan sisältyvät seuraavat ohjaukset:

 • 1 x uutiskirjenosto
 • 1 x somenosto
 • 100 000 natiividisplaynäyttöä

3. Display

Interstitiaali ja cross-screen -paraati ovat näyttäviä display-mainosratkaisuja, jotka sopivat loistavasti ostopolun kaikkiin vaiheisiin, kun haet suurta huomioarvoa. Kun mainostat A-lehtien verkostossa, voit olla varma, että brändisi näkyy laadukkaassa mediaympäristössä.

Etusi:

 • Interstitiaali CPM 10 € (norm. 50 €)
 • Cross-screen-paraati CPM 7 € (norm. 23 €)

Kampanja ajetaan A-lehdet RON. Minilaskutus on 3 000 €. Varaa kampanja A-lehtien yritysasiakasmyynnistä »

4. Aikakauslehdet

Aikakauslehti on tärkeä inspiraation lähde, josta haetaan ideoita ruoanlaittoon. Lehti on lukijan varta vasten valitsemaa sisältöä, jonka vahvuus syntyy yleisön sitoutumisesta. Printtimainonnalla rakennat esimerkiksi brändimielikuvia ja kasvatat preferenssiä sekä ostokiinnostusta kohderyhmässäsi.

Kun varaat yhden tai useamman ilmoituksen Maku-, Kotivinkki tai Apu-lehdistä, voit hyödyntää seuraavat edut:

 • 1 ilmoitus, etusi -50 %
 • 2 ilmoitusta, etusi -55 %
 • 3 ilmoitusta tai useampi, etusi -60 %
 • + Lisänäkyvyys: digikokosivu 150 000 näyttöä 1 000 € (netto)

Etu koskee kaikkia ilmoituskokoja. Katso lähtöhinnat tästä. Voit käyttää kampanjassa useampaa eri aineistoa ja eri lehtiä, mutta ilmoitukset on varattava kerralla. Varaa kampanja A-lehtien yritysasiakasmyynnistä »

Katso alta kaikki kampanja-aikana ilmestyvät lehdet. Voit kirjoittaa Search-kenttään etsimäsi brändin nimen tai teeman.

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.
Ota yhteyttä!
Autamme löytämään oikeat ratkaisut ja kiinnostavimmat tarinat, joilla teet vaikutuksen kohderyhmääsi! Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat A-lehtien yritysasiakasmyynnin myös aina +358 50 414 4200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.