Myyntipäällikkö B2B-yksikköön

Myyntipäällikkö B2B-yksikköön
Haemme myyntipäällikköä A-lehtien B2B-yksikköön vauhdittamaan B2B-liiketoimintamme kasvua. Tehtäväsi on ideoida ja kaupallistaa nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme monikanavaisia mediaratkaisuja A-lehtien monipuolista tuoteportfoliota hyödyntäen. Etsit jatkuvasti uusia myyntimahdollisuuksia, rakennat monikanavaisia mediakonsepteja, kontaktoit ja toimit asiakasrajapinnassa aktiivisesti sekä tuloshakuisesti. Teet tiivistä yhteistyötä yli tiimirajojen niin B2B-organisaatiossa kuin toimitusten kanssa.
Julkaistu 2.6.2021

Odotamme sinulta kykyä ideoida ja rakentaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme tavoitteiden täyttämiseksi. Sinulla on kokemusta ajattelun ja asiantuntijuuden myynnistä, ja osaat pitää langat omissa käsissäsi ja ohjata myyntitilannetta haluamaasi suuntaan. Olet vakuuttava esiintyjä ja osaat perustella omat näkemyksesi.

Työtavoiltasi olet suunnitelmallinen ja tuloshakuinen joukkuepelaaja, joka innostuu yritysasiakkaiden haasteiden ratkaisusta, tarinoista sekä digitaalisen mainonnan mahdollisuuksista. Pidät haasteista ja reippaasta työtahdista jatkuvasti uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Voit menestyä tässä tehtävässä monenlaisella myyntiosaamisella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän innostavassa mediatalossa. Toimintakulttuurimme on avoin ja rento ja meille on tärkeää yhdessä tekeminen sekä toistemme arvostaminen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen systemaattisesti. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Tällä hetkellä työskentelemme suositusten mukaisesti pääsääntöisesti etätyössä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta myös sinulta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yritysasiakkaat-tiimin päällikkö Sami Onkamo, p. 050 414 4557 torstaina 3.6 kello 10.30 - 12.00 tai tiistaina 9.6 kello 13.00 - 14.30.

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 13.6. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. A-lehtien medialiiketoiminta julkaisee yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, tuottaa Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustaa noin 50:tä erilaista vaikuttajaa ja kehittää koko ajan uusia mediakerronnan muotoja. Konserniin kuuluvat A-lehdet Oy:n lisäksi kasvumarkkinointiyritys Genero, pohjoismaisen designin kansainvälinen verkkokauppa Finnish Design Shop sekä Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello.