Pekka Sauri palaa 19 vuoden jälkeen ääniohjelmaan – Lohdullinen teoria elämästä -podcast kertoo elämän tarkoituksesta

Pekka Sauri palaa 19 vuoden jälkeen ääniohjelmaan – Lohdullinen teoria elämästä -podcast kertoo elämän tarkoituksesta
Odotettu podcast julkaistaan kesän 2021 aikana.
Julkaistu 15.6.2021

Psykologi, poliitikko ja rakastettu radioääni Pekka Sauri sukeltaa tänä kesänä elämän tärkeimpien kysymysten äärelle A-lehtien uudessa podcast-sarjassa Lohdullinen teoria elämästä.

Podcastissa Sauri pohtii muun muassa elämän tarkoitusta, ihmisen aikakäsityksen temppuja mielelle ja kuinka vanheneminen on vapautustarina. Ensimmäisen tuotantokauden viimeiseen jaksoon kuulijat voivat osallistua puhelimitse. Podcast on rauhallinen, lempeä ja toivoa tuova – siis juuri Pekka Saurin näköinen ja kuuloinen.

Sauri tuli äänimediassa tunnetuksi Yölinjalla-radio-ohjelmasta, jota hän juonsi 1986–2002.

Podcastin ensimmäinen tuotantokausi julkaistaan 15. kesäkuuta 2021 alkaen kaikissa tärkeimmissä podcast-palveluissa. Podcastin julkaisee A-lehdet. Lohdullinen teoria elämästä -podcastin tuottaja ja äänisuunnittelija on Sami Kuusela. Musiikin sarjaan on tehnyt säveltäjä Arttu Silvast.

”Podcastit ovat intiimi media, joka tarjoaa mainostajille monipuolisia mahdollisuuksia lisätä tietoisuutta, syventää asiakassuhdetta ja löytää uusia yleisöjä. Äänimainonta jää tehokkaasti mieleen”, sanoo A-lehtien B2B-liiketoiminnan johtaja Anni Lintula.

A-lehdet julkaisee useita journalistisia podcasteja, tekee audiototeutuksia yritysasiakkaille sekä tuotantoja kaikille kuuntelualustoille. Podcasteja ovat muun muassa Apinalaatikko, Dadpodi, Sohvaryhmä sekä Voi hyvin -meditaatiosarjat. Podcastien mainostajakumppaneita ovat muun muassa A. Vogel, Dr. Oetker ja Kiinteistömaailma.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, B2B-liiketoiminnan johtaja Anni Lintula, 050 4144233, anni.lintula@a-lehdet.fi