Toimituspäällikkö A-lehtien naistenlehtien toimitukseen

Toimituspäällikkö A-lehtien naistenlehtien toimitukseen
Naisten media -toimituksemme etsii sekä uusista mediasisällöistä että perinteisestä printistä kiinnostunutta toimituspäällikköä toteuttamaan Eeva-median kasvua, rakentamaan uudenlaista digitaalista naistenmediaa ja kehittämään muita naisten medioita. Toimituksessa teemme Eevaa, Kauneus & Terveys -lehteä ja Trendiä sekä Terve.fi- ja Lily.fi-sivustoja, mutta myös podcasteja, tapahtumia ja videosisältöjä.
Julkaistu 8.4.2021

Olet etsimämme ihminen, jos ajattelet vapaasti, innostut helposti ja toteutat tehokkaasti. Toivomme sinun olevan kiinnostunut uuden tekemisestä ja yleisöjen kohtaamisesta. Olet taitava editoija, mutta arvostamme kovasti myös halua muiden kuin printtisisältöjen kehittämiseen. Etsimme ihmistä, joka sisällön muodosta riippumatta kykenee luomaan merkityksellisiä tarinoita, näkee keveydessä syvyyttä ja tietää, mistä nyt puhutaan.

Toivomme, että sinulla on kokemusta vaativista journalistisista tehtävistä ja toimimisesta freetoimittajien kanssa. Tärkeää on myös halu työskennellä yhdessä muiden kanssa.

Tarjoamme luovan, kannustavan ja hauskan työyhteisön. Toimintakulttuurimme on avoin ja rento. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen sekä toistemme arvostaminen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen systemaattisesti. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Nyt työskentelemme pääsääntöisesti etätyössä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, ja toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta myös sinulta.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 12.4. kello 16–17 ja tiistaina 20.4. kello 11–12 päätoimittaja, mediaryhmän vetäjä Mari Paalosalo-Jussinmäki, 040 747 7303.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian tällä linkillä, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 21.4.2021. Tehtävä on vakituinen.

A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. A-lehtien medialiiketoiminta julkaisee yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, tuottaa Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustaa noin 50:tä erilaista vaikuttajaa ja kehittää koko ajan uusia mediakerronnan muotoja. Konserniin kuuluvat A-lehdet Oy:n lisäksi kasvumarkkinointiyritys Genero, pohjoismaisen designin kansainvälinen verkkokauppa Finnish Design Shop sekä Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello.