Löydä kokeilijoita ja kasvata ostokiinnostusta – tiesitkö nämä asiat aikakauslehtien liitteistä?

Löydä kokeilijoita ja kasvata ostokiinnostusta – tiesitkö nämä asiat aikakauslehtien liitteistä?
Aikakauslehden ohessa jaettu tuotenäyte tai esite on loistava tapa tutustuttaa kuluttajat brändiin, innostaa testaamaan uutuuksia ja kannustaa ostoksille.
Julkaistu 6.4.2021

Liitejakelu on markkinoijalle vaivatonta, kustannustehokasta ja tavoittaa kohderyhmän tehokkaasti – myös silloin, kun livekohtaamiset ovat rajoitettuja ja jalkautuminen yleisön pariin ei onnistu.

Liitteistäminen onnistuu monin eri tavoin, oli kyseessä sitten hammastahna tai talokuvasto

Tuotenäyte tai esite voidaan liittää aikakauslehteen monella eri tavalla. Paras ratkaisu selviää, kun laitat meille viestiä osoitteeseen yritysasiakkaat@a-lehdet.fi tai jätät yhteydenottopyynnön tämän sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

1. Liimatippaliite

Pienet liitteet, kuten meikkien, tuoksujen tai ihonhoitotuotteiden näytepussit kiinnitetään lehteen usein liimatipalla. Liite voidaan kohdistaa toimituksellisen sivun päälle tai mainostajan oman ilmoituksen päälle.

Kokeile tätä: Liimatippaliitteen (koko 65x90 mm, max 5 g) jakelu Kauneus ja Terveys -lehden tilaajille. Jakelumäärä 25 000 kappaletta. Hinta 1 900 € + mainoksen mediahinta, mikäli liite kohdistetaan ilmoituksen päälle.

2. Irtoliite

Kevyelle esitteelle, kuten reseptivihkoselle, sopii erinomaisesti irtoliitteistys, jolloin liite sijoitetaan irrallisena satunnaiseen kohtaan lehden väliin. Tarjoamme kustannustehokkaita paketteja, joihin sisältyy liitteen jakelun lisäksi myös aineiston painatus – kysy tarjousta yritysasiakasmyynnistä!

Kokeile tätä: Esitevihkosen (paino max 30 g) jakelu irtoliitteenä Maku-lehden välissä. Jakelumäärä 44 000 kappaletta. Hinta 6 380 €.

3. Kelmutus

Isokokoiset tuotenäytteet ja painavat katalogit liitetään lehden oheen kelmuttamalla. Näin onnistuu mainiosti esimerkiksi kahvinäytteen, hammastahnatuubin, suklaapatukan tai vaikka huonekalukuvaston liitteistäminen. Tuote pussitetaan lehden mukaan kelmulla, jolloin tuote voidaan sijoittaa joko etu- tai takakannen päälle.

Kokeile tätä: Tuotenäytteen jakelu (paino max 31 g) Maku-lehden kanssa pussitettuna. Jakelumäärä 21 000 kappaletta. Hinta 8 428 €.

Pyydä tarjous!
Ota yhteyttä A-lehtien yritysasiakasmyyntiin, niin saat tarjouksen parhaiten tavoitteitasi vastaavasta ratkaisusta. Täytä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä.