Podcastit

4 asiaa, jotka markkinoijan kannattaa tietää podcasteista

  1. Podcast on helppo tapa tehdä kohdennettua sisältöä puhuttelevalla näkökulmalla. Viihdettä tai asiaa, helposti omaksuttavassa muodossa. Erilaisia muotoja ja rakenteita on loputtomasti, kuten haastatteluja, tietoiskuja, monologia, oppitunteja, höpöttelyä, fiktiota ja tarinoita.
  2. Mainonnan muotoja podcasteissa ovat äänispotit, juontajan vapaamuotoinen puhe kumppanista ja sisältöyhteistyö
  3. Äänimainonta jää mieleen erittäin tehokkaasti. Kuuntelija viettää useita kymmeniä minuutteja sisältösi parissa, heille sopivalla hetkellä. Podcasteja kuunnellaan erityisesti kotitöiden tekemisen ohessa ja liikenteessä, joko omassa autossa tai julkisissa liikennevälineissä.
  4. Me A-lehdissä suhtaudumme audioon samalla intohimolla kuin mihin tahansa sisältöihin. Tuotamme brändeihimme liittyviä ja niiden kohdeyleisöä kiinnostavia podcasteja, jotka tarjoavat laadukkaan ympäristön viestillesi.
Podcastien kuuntelijamäärät ovat kasvussa: 39 % 15-64-vuotiaista kuuntelee podcasteja kuukausittain, kun 2018 kuuntelijoita oli 29 %. Kuunteluaika on kasvanut 82 minuutista kolmeen tuntiin.
Lähde: Radiomedian podcast-tutkimus 2020
Tule kumppaniksi podcastiin!
Podcastit ovat erinomainen tapa kertoa tarinoita, lisätä tietoisuutta ja löytää uusia asiakkaita. Kaupallisena kumppanina voit olla mukana A-lehtien podcasteissa sisältömarkkinoinnin tai spottimainonnan keinoin.
Sisältöyhteistyö
Sisältöyhteistyö podcastissa tarkoittaa, että kumppanin asiantuntija on jaksossa vieraana tai podcastissa käsitellään kumppanin määrittämää aihetta muiden keskustelijoiden toimesta.
Spottimainonta
Spottimainonnassa kumppanin äänimainos kuullaan jakson alussa ja lopussa. Spoteissa voidaan hyödyntää kumppanin omaa äänibrändimateriaalia tai vaihtoehtoisesti podcastin juontaja voi lukea spotin.

Kaupallinen yhteistyö: Kennelliitto

Kaupallinen yhteistyö: Nordea

Kaupallinen yhteistyö: Vida

Podcastit
Tutustu tästä podcasteihimme ja kysy lisää kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista.
Sohvaryhmä
Muutos on osa sinua
Zetapodi
Lily Talks
Ota yhteyttä!
Autamme löytämään oikeat ratkaisut ja kiinnostavimmat tarinat, joilla teet vaikutuksen kohderyhmääsi! Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat A-lehtien yritysasiakasmyynnin myös aina +358 50 414 4200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.