UUSI KAUSI! | Mainosta meditaatiopodcastissa

UUSI KAUSI! | Mainosta meditaatiopodcastissa
Tule kumppaniksi meditaatiopodcastiin, jonka avulla tavoitat kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneen kuulijakunnan.
Julkaistu 4.11.2021

Voi Hyvin -brändin meditaatiopodcast vie kuulijan löytöretkelle tiedostamattoman mielen sopukoihin. Voimameditaatioiden uusi tuotantokausi sisältää viisi noin 15-20 minuutin pituista jaksoa, joissa käsitellään iloa, rakkautta, kiitollisuutta, vapautta ja rauhaa.

  • Jakso 1: Ilo lisää luovuutta
  • Jakso 2: Rakkaus opettaa hyväksymään
  • Jakso 3: Kiitollisuus avaa elämän ihmeet
  • Jakso 4: Vapaus vahvistaa riippumattomuutta
  • Jakso 5: Rauha vapauttaa arvostelusta

Ohjelman uusi tuotantokausi käynnistyi tammikuussa 2022.

🎙 Meditaatiot ohjaa hyvinvointivalmentaja ja meditaatioguru Taru Karoliina Astikainen. Hän on luotto-opas sielun syövereihin ja tietää, miten hemmotellaan kehoa, mieltä ja sielua.

Podcast tulee lähelle ja jää mieleen

Mainonta podcastissa on loistava ratkaisu yritykselle, joka haluaa tavoittaa sitoutuneen yleisön kanavassa, jossa sisältöön keskitytään täysillä.

  • Podcast on sitouttava media, johon keskitytään. Yli 80 % kuuntelijoista kuuntelee podcastin loppuun asti.
  • Kuuntelijat suhtautuvat mainostajiin positiivisesti. Lähes 70 % muistaa, kuka podcastissa mainosti ja 60 % on harkinnut mainostettujen tuotteiden tai palveluiden ostamista.
  • Podcast on tehokasta täsmämarkkinointia tarkkaan valikoituneelle yleisölle.
  • Podcastin yleisö kasvaa tuotantokauden edetessä ja sen jälkeen. Podcast on media, johon palataan ja joka löydetään pitkään.

Lähde: Radio Median podcast-tutkimus 2020

Tule kumppaniksi!

Kaupallinen kumppanuus meditaatiopodcastissa sisältää alku- ja loppuspotin yksinoikeudella tuotantokauden jokaisessa jaksossa vuoden ajaksi. Tuotantokauteen kuuluu yhteensä viisi jaksoa.

Yhteistyöhön sisältyy:

✅ Alku- ja loppuspotti 5 jaksossa. Kumppanuuden kesto 12 kk.

✅ Spottien äänitys luettuna ja leikkaus A-lehtien toimesta (spoteissa voidaan hyödyntää myös asiakkaan äänibrändimateriaalia). 3 erilaista spottia, spotin kesto max. 30 sekuntia.

✅ Raportointi

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää kumppanuudesta. Ota yhteyttä A-lehtien yritysasiakasmyyntiin yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.

Kuuntele makupaloja podcastista

Kuuntele tästä muutama makupala meditaatiopodcastin ensimmäisestä tuotantokaudesta, jossa kuulija pääsi kohtaamaan vaikeat tunteensa ja vapautumaan niistä aarniometsän äänimaisemassa. Kaikki jaksot löydät Spotifysta ja muista yleisimmistä podcast-palveluista.

Ota yhteyttä!
Haluatko kuulla lisää kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista podcasteissa? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.
Podcastimme
Me A-lehdissä suhtaudumme audioon samalla kunnianhimolla kuin mihin tahansa sisältöihin. Tuotamme brändeihimme liittyviä ja niiden kohdeyleisöjä kiinnostavia podcasteja ja kehitämme hittiformaatteja, joissa kumppanit haluavat kuulua. Tutustu tästä podcasteihimme ja kysy lisää kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.