Mainosta Lohdullinen teoria elämästä -podcastissa!

Mainosta Lohdullinen teoria elämästä -podcastissa!
Lohdullinen teoria elämästä on Pekka Saurin, Suomen kuuluisimman radiopsykologin tähdittämä podcast, joka tuo kuulijalle lohtua, mielenrauhaa ja oivalluksia elämästä.
Julkaistu: 15.6.2021
Kahdeksassa kahden tunnin jaksossa Sauri käy läpi elämän peruskysymyksiä kuten, miten ihmisen persoona kehittyy ja mitä todellisuus oikeasti on. Sauri kertoo myös, että vanheneminen ei ole kauheaa, vaan vapautustarina.
Lohdullinen teoria elämästä on podcast, jota kuunnellaan tarpeeseen: kun kuulija haluaa ottaa etäisyyttä oravanpyörään ja laskea kierroksia – ja oppia jotain elämästä. Sarjan sisäänrakennettu viesti on “Ei hätää”. Podcastin voi nauttia esimerkiksi päivällä, kun kaipaa omaa aikaa tai vaikka illalla ennen nukahtamista.
Sauri on paitsi humaanina tunnettu vaikuttaja ja 120 000 seuraajan Twitter-tähti, myös kaikkien tuntema Yölinja-radio-ohjelman rakastettu juontaja. Vaikka jaksojen aiheena ovat elämän perimmäiset kysymykset, teemoja lähestytään lempeän leikkisästi, ilman pönötystä, kuten vain Pekka Sauri osaa.
"Olen monta vuosikymmentä rakentanut luottamusta itseni ja ihmisten välillä. Kun ihminen tuodaan tilaan, jossa normaalit rajat ja seinät väistyvät, se on hedelmällistä. Koemme asioita uudella tavalla."
Pekka Sauri
Kaupallinen yhteistyökumppani: Kiinteistömaailma
Kiinnostuitko?
Autamme löytämään parhaat ratkaisut, joilla brändisi voi kuulua podcasteissamme. Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat A-lehtien yritysasiakasmyynnin myös aina osoitteesta yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.
A-lehtien podcastit
Me A-lehdissä suhtaudumme audioon samalla kunnianhimolla kuin mihin tahansa sisältöihin. Tuotamme brändeihimme liittyviä ja niiden kohdeyleisöjä kiinnostavia podcasteja ja kehitämme hittiformaatteja, joissa kumppanit haluavat kuulua. Tutustu tästä podcasteihimme ja kysy lisää kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista.
Lohdullinen teoria elämästä
Sohvaryhmä
Apinalaatikko
Muutos on osa sinua
Torjutut tunteet
Zetapodi
Dadpodi
Lily Talks