Olet täällä

Kierrätyksen sankarit -tehtäväkirja

Syksyllä 2019 ilmestynyt Kierrätyksen sankarit -tehtäväkirja tarjoaa monipuolisen kattauksen hauskaa ja opettavaista lajitteluun, kierrättämiseen ja materiaalien jatkojalostukseen liittyvää puuhaa kolmas- ja neljäsluokkalaisille.

Sympaattisten kierrätyshahmojen ympärille rakennetussa kokonaisuudessa on eri tasoisia sana-arvoituksia, laskutehtäviä, visoja, pelejä, labyrinttejä, ristikkoja sekä askartelua ja muuta luovaa tekemistä.

Kannustavan ja positiivisesti kierrätykseen suhtautuvan tehtäväkirjan kehitystyöhön on osallistunut sekä opettajia että oppilaita. Tehtäväkirjan on kuvittanut lastenkirjailija Antti Nikunen. Toteutuksesta vastaa A-lehtien Sisältöstudio.

Kierrätyksen sankarit -tehtäväkirjan tarjoaa teille Tuottajayhteisöjen neuvottelukunta kumppaneinaan Akkukierrätys Pb Oy, Encore Ympäristöpalvelut Oy, European Recycling Platform (ERP), Mepak-Kierrätys Oy, Puupakkausten Kierrätys PPK Oy, Recser Oy, SER-tuottajayhteisö ry, Suomen Autokierrätys Oy, Suomen Kuitukierrätys Oy, Suomen Keräyslasiyhdistys ry, Suomen Palautuspakkaus Oy, Suomen Rengaskierrätys Oy ja Suomen Uusiomuovi Oy.

TUOTETIEDOT
Koko: 210 x 280
Sivumäärä: 60
Kohderyhmä: vuosiluokka 3-4
Kieli: suomi ja ruotsi (tilaa ruotsinkielinen versio täältä)
Hinta: ilmainen

Kierrätyksen sankarit -tehtäväkirjan suomenkielinen painos on loppunut tältä lukuvuodelta, mutta halutessasi voit saada tehtäväkirjan pdf-muodossa. Mikäli haluat tilata tehtäväkirjan pdf-version tai saada viestin, kun tehtäväkirjan seuraava painos on saatavissa, lähetä yhteystietosi osoitteeseen kierratyksensankarit@a-lehdet.fi. Kiitos!