A-lehdet ostaa telemarkkinointiyritys Pasastarin liiketoiminnan

A-lehdet ostaa telemarkkinointiyritys Pasastarin liiketoiminnan
A-lehdet Oy ostaa liiketoimintakaupalla 4.1.2021 Pasastar Oy:n liiketoiminnan. Nyt muodostuvan kokonaisuuden liikevaihto oli viime vuonna yli 2 miljoonaa euroa.
Julkaistu 5.1.2021

Pasastar on ollut telemarkkinoinnin edelläkävijä jo vuodesta 1987 ja Pasastarin perustaja Pasi Laaksomaa sekä sen työntekijät jatkavat uuden yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

”Pasastar on ollut meille tärkeä kumppani useiden vuosien ajan. Liiketoimintakaupan myötä saamme A-lehtiin lisää telemarkkinoinnin parhaita ammattilaisia”, sanoo Pasastar markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Kaisu Tajakka.

Laadukas telemarkkinointi on tärkeä kontaktipiste asiakkaan polulla. Pasastarin liiketoiminta keskittyy A-lehtien lehdenmyyntiin ja asiakashankintaan. Pasastar toimii tällä hetkellä 17 paikkakunnalla ympäri Suomen.

”A-lehdillä on monipuolinen ja korkea telemarkkinoinnin osaaminen ja myyjät, joita asiakkaamme todella arvostavat. Pasastar markkinointi Oy:ssä visionamme on myydä aikakauslehtiä, ja tulevaisuudessa myös muita tuotteita ja palveluita Suomen asiakaslähtöisimmin”, jatkaa Tajakka.

”A-lehtien painetuilla lehdillä on yhteensä 1,4 miljoonaa lukijaa, eli monelle suomalaiselle kotiin tuleva aikakauslehti on tärkeä ja odotettu ilo. Yritysosto vahvistaa kykyämme tavoittaa asiakkaat”, sanoo A-lehdet-konsernin toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila.

A-lehdet on ostajana Pasastar Oy:n toimitusjohtajan Pasi Laaksomaan mieleen: ”Yritysosto on Pasastarin jatkon kannalta hieno uutinen. Saamme telemarkkinointiin panostavan uuden omistajan, joka varmistaa yrityksen kasvun pitkälle tulevaisuuteen.”

Lisätietoja:

Pasastar markkinointi Oy, Kaisu Tajakka, toimitusjohtaja p. 050 414 4232, kaisu.tajakka@a-lehdet.fi

Pasastar Oy, Pasi Laaksomaa, toimitusjohtaja p. 044 049 4504, pasi.laaksomaa@pasastar.fi

A-lehdet-konserni, Kaisa Ala-Laurila, toimitusjohtaja p. 040 777 9212, kaisa.ala-laurila@a-lehdet.fi

A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. Julkaisemme yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, teemme Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustamme noin 50:tä erilaista vaikuttajaa ja kehitämme koko ajan uusia mediakerronnan muotoja. A-lehdet kustantaa mm. Apu ja Eeva -lehtiä, jotka ovat kolmen suurimman yleisölehden joukossa Suomessa.

Pasastar Oy on Suomen suurimpia telemarkkinointiyrityksiä, jonka tunnetuimmat myyntituotteet ovat Suomen suosituimpia aikakauslehtiä.