Julius-palkinto päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäelle

Julius-palkinto päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäelle
Aikakauslehtien Päätoimittajat ry palkitsee vuosittain ansioituneen aikakauslehtien tekijän Julius-palkinnolla. Tämän vuoden palkinnon sai Eevan, Kauneus ja Terveys -lehden sekä Terve.fi-sivuston päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki.
Julkaistu 23.11.2021

Julius-palkinto myönnettiin Mari Paalosalo-Jussinmäelle seuraavin perustein:

”Mari on Suomen taitavin aikakauslehtien konseptoija, tarinankerrollisen journalismin mestari ja pidetty esihenkilö. Mari on uransa aikana vetänyt mm. Oliviaa, Kodin Kuvalehden feature-tiimiä, Kotivinkkiä, Unelmien Talo&Kotia ja nyt Kauneus ja Terveys -lehteä ja Eevaa. A-lehdissä Mari uudisti Kotivinkin konseptin täysin, minkä seurauksena lehden tilaajamäärät ovat kasvaneet. Vaikeana koronaetävuonna Mari tiimeineen uudisti sekä Kauneus ja Terveys -lehden että Eevan tarkasti kohderyhmää tutkien ja erityisesti ensin mainitun lehden arvomaailmaa uudistaen. Eevassa Mari on myös aloittanut työn brändin laajentamiseksi uusille alueille, kuten suosittuun Eevan kirjaklubiin, joka toimii webinaarina. Mari kehittää sinnikkäästi aikakauslehtikerrontaa ja rakentaa yhteisöllisyyttä medioidensa ympärille. A-lehtien naisten median toimitusta vetävä Mari on myös taitava ja pidetty esihenkilö ja kollega.”

Aikakauslehtien Päätoimittajat ry - The Finnish Association of Magazine Editors-in-Chief - Apy/Fame on vuonna 1979 perustettu päätoimittajayhdistys, joka ylläpitää ja kehittää aikakauslehtien päätoimittajien ammatillista osaamista.