UUTTA | Tule kumppaniksi Kierrätyspiste-podcastiin!

UUTTA | Tule kumppaniksi Kierrätyspiste-podcastiin!
Kierrätyspiste on Kotivinkin uusi podcast siitä, miten kaiken voi ostaa käytettynä.
Julkaistu 20.5.2022

Kierrätyspiste antaa kuulijalle uutta tietoa, vinkkejä ja oivalluksia käytettyjen tavaroiden ostamiseen. Podcastin juontaa Kotivinkin ja Unelmien Talo&Koti -lehden päätoimittaja Tytti Kontula, joka on kokenut kiertotalouskuluttaja ja vertaisostaja.

Jokaisessa jaksossa Kontula ja studiovieras kumoavat esteitä, jotka liittyvät käytettyjen tavaroiden ostamiseen. Vieraana tullaan näkemään esimerkiksi sisustussuunnittelija, jonka suunnittelemat sisustukset kehittyvät kierrätettyinä löydettyjen kalusteiden ympärille tai muodin parissa työskentelevä tyyliniekka, joka ei ole vuosiin ostanut uusia vaatteita.

🎙 Tytti Kontula kalusti ensimmäiset kotinsa Helsingin Sanomien Osto- ja myyntipalstan avulla ja myöhemmin viisihenkisen perheen omakotitalo ja kesämökki ovat täydentyneet Tori.fi- ja Facebook-löydöillä. Tytin vaatekaapissa on paljon 2hand-laatulöytöjä.

Tytin innostus käytettynä ostamiseen on lähtenyt kiinnostuksesta laadukkaaseen ja kestävään muotoiluun ja materiaaleihin ja ”löytöjen tekemiseen”. Myöhemmin hankintojen ekologisuus on tullut keskeisimmäksi motiiviksi. Kun Tytti tekee hankintoja, hän aina ensimmäiseksi tutkii käytetyn tavaran markkinat.

Podcast tulee lähelle ja jää mieleen

Mainonta podcastissa on loistava ratkaisu yritykselle, joka haluaa tavoittaa sitoutuneen yleisön kanavassa, jossa sisältöön keskitytään täysillä.

  • Podcast on sitouttava media, johon keskitytään. Yli 80 % kuuntelijoista kuuntelee podcastin loppuun asti.
  • Kuuntelijat suhtautuvat mainontaan positiivisesti. Lähes 70 % muistaa, kuka podcastissa mainosti ja 60 % on harkinnut mainostettujen tuotteiden tai palveluiden ostamista.
  • Podcastin yleisö kasvaa tuotantokauden edetessä ja sen jälkeen. Podcast on media, johon palataan ja joka löydetään pitkään.

Lähde: Radio Median podcast-tutkimus 2020

Tule kumppaniksi!

Haluatko mainostaa Kierrätyspiste-podcastissa? Kysy lisää podcastista ja yhteistyön mahdollisuuksista A-lehtien yritysasiakasmyynnistä yritysasiakkaat@a-lehdet.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön täyttämällä yhteystietosi alle.

Ota yhteyttä!
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.