Vaikuttajamarkkinointi

A-lehtien vaikuttajien kautta tavoitat sitoutuneita yleisöjä useista aihepiireistä. Lue lisää vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksista kanssamme.
Vaikuttajamarkkinoinnin voima perustuu ihmiseltä ihmiselle tulevaan suositukseen. Vaikuttajia seuraavat sitoutuneet yleisöt, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttajan elämästä, mielipiteistä, ajatuksista ja suosituksista. Seuraajat hakevat blogeista, videoista, sosiaalisesta mediasta ja podcasteista inspiraatiota, uutta tietoa sekä vahvistuksia omille päätöksilleen.
Taitavalla ja sisältöön sopivalla vaikuttajamarkkinoinnilla yritys kertoo vaikuttajan seuraajille tuotteistaan ja palveluistaan, mutta myös omista arvoistaan ja teoistaan. Toimivan vaikuttajakonseptin perustana on idea, oivallus tai näkökulma, joka vetoaa järkeen ja tunteisiin – vaikuttaa, vakuuttaa ja koskettaa.
Edustamme A-lehdillä lähes 30 erilaista vaikuttajaa, jotka tavoittavat muun muassa hyvinvoinnista, terveydestä, lifestylesta sekä asumisen ja ruoan aihepiireistä kiinnostuneet yleisöt kanavissaan. Yhteistyömme Sony Music Finlandin ja Conquer Gamingin mahdollistaa vaikuttajamarkkinoinnin myös Suomen suosikkiartistien ja kilpapelaajien kanssa.
Näemme vaikuttajamarkkinoinnin strategiana, jossa määrittelemme asiakkaan liiketoiminnan kannalta olennaiset vaikuttajat ja heidän roolinsa osana tuloksellista markkinointiviestintää. Tarjoamme käyttöösi kohderyhmä-, data- ja sisältöosaamisemme sekä suunnittelemme, koordinoimme ja toteutamme sisältöratkaisun kaikki palaset samalla tiimillä.
Suunnittelemme kokonaisuuden, tavoitteet ja mittarit yhdessä kanssasi:
  • Etsimme sopivat vaikuttajat ja sparraamme lähestymiskulmat yhdessä heidän kanssaan
  • Hiomme sisältökonseptin ja aikataulutamme toimenpiteet
  • Otamme vetovastuun vaikuttajakampanjan tuotannosta kaikissa kanavissa
  • Seuraamme ja optimoimme kampanjaa ajantasaisesti
  • Raportti ja analyysi käydään yhteistyöjaksojen välillä yhdessä läpi

A-lehtien vaikuttajaratkaisut

Vaikuttajastrategia

Strategia-workshopeissa luomme viitekehyksen yrityksesi vaikuttajamarkkinointitaktiikalle. Määrittelemme vaikuttajamarkkinoinnin roolin ja tavoitteet markkinointiviestinnän kokonaisuudessa ja asetamme toiminnalle mittarit. Strategia auttaa kehittämään vaikuttajien kanssa pitkäjänteistä ja jatkuvaa yhteistyötä, jolla saadaan aikaan parhaat tulokset.

Vaikuttajakumppanuudet

Vaikuttajakumppanuus on pitkäaikaista yhteistyötä yhden tai useamman vaikuttajan kanssa. Jatkuvuudella on tavoitteena syventää luottamusta vaikuttajan yleisöön, luoda tunnettuutta tuotteelle/palvelulle pintaa syvemmältä sekä parantaa muistijälkeä yleisössä. Etsimme tavoitteisiisi ja sisältöihisi sopivan vaikuttajan ja luomme suunnitelman sekä sisältökonseptit jatkuvalle yhteistyölle eri kanavissa.

Vaikuttajatapahtumat

Kohtaamisessa on voimaa! Yhdessä koettu ja eletty jää mieleen, ja siitä halutaan kertoa myös sosiaalisessa mediassa. Tapahtumat ovat erinomainen mahdollisuus erottua, kasvattaa brändin kanssa vietettyä aikaa tai vaikkapa demonstroida tuotteen/palvelun käyttöä inspiroivassa ympäristössä.

Pelistrategiat ja e-urheilijakumppanuudet

Tarjoamme yhdessä pelaamisen ja e-urheilun asiantuntijayritys Conquer Gamingin kanssa tuloksellisia ratkaisuja pelaavan yleisön tavoittamiseen. Suomi on yksi pelaamisen saralla vauhdikkaimmin kasvavista markkinoista. Yhteistyöllä pelaajien kanssa ja pelaamiseen keskittyvillä alustoilla tavoitat yleisöä, jota perinteinen TV- tai printtimedia ei enää tavoita. Peliyhteisössä parhaimmat tulokset saavutetaan pitkäjänteisellä, peliyhteisöä hyödyttävillä sisältöyhteistyöllä ja e-urheilijan brändiin pohjautuvilla hyvillä ideoilla.
Ihmisiä, jotka koskettavat
Mukana arjessanne ympäri vuoden.
Lehdet
Verkkopalvelut
Podcastit
Vaikuttajat
Uutiskirjeet
Ota yhteyttä
Autamme löytämään oikeat ratkaisut ja kiinnostavimmat tarinat, joilla teet vaikutuksen kohderyhmääsi! Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat A-lehtien yritysasiakasmyynnin myös aina +358 50 414 4200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.fi