Vaikuttajamarkkinointi

Monikanavaista vaikuttajamarkkinointia vuosikymmenen osaamisella. Lue lisää vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksista kanssamme!

A-lehtien monimediallisella vaikuttajamarkkinoinnilla tavoitat sitoutuneita yleisöjä useista aihepiireistä. Suomen suosituimmat vaikuttajat yhdistettynä ketterän mediatalon sisältömarkkinointiratkaisuihin ovat voittamaton kombo, jonka avulla pystymme takaamaan yhteistyölle haluamasi silmäparit.

Vaikuttajamarkkinoinnin uranuurtaja jo vuodesta 2011

Vaikuttajamarkkinointi on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan – vaikuttajien avulla tavoitetaan relevantit kohderyhmät oikealla hetkellä ja saadaan kaupalliset viestit läpi samaistuttavasti.

A-lehdet on toiminut vaikuttajamarkkinoinnin uranuurtajana Suomessa jo vuodesta 2011. Yli kymmenvuotisen taipaleen aikana olemme kokeneet vaikuttajamarkkinoinnin kehityksen monipuolisesti, oppineet tuhansista vaikuttajakampanjoista ja kehittäneet tehokkuutta ja näkemystä eteenpäin.

Lähtökohtana vaikuttajamarkkinoinnillemme on aina win-win-tilanne. Yhdistämme brändille sopivimmat vaikuttajat yhteen ja suunnittelemme tavoitteiden pohjalta strategisesti toimivimman kokonaisuuden. Pitkäkestoisten vaikuttajayhteistöiden suunnittelu on erityisosaamistamme.

Sisältömarkkinointimahdollisuuksiemme avulla vaikuttajakampanjoista voidaan toteuttaa laajempiakin kokonaisuuksia, johon tuomme lisänä suurten mediabrändiemme voimaa printin, somen ja digin avulla. Mediatalona pystymme varmistamaan vaikuttajayhteistyölle toivotut silmäparit.

Tutustu esimerkkeihin onnistuneista vaikuttajakampanjoista:

Koko mediatalon osaaminen käyttöösi

Tarjoamme käyttöösi kohderyhmä-, data- ja sisältöosaamisemme. Suunnittelemme, koordinoimme ja toteutamme kokonaisuuden kaikki palaset samalla tiimillä yhdessä kanssasi:

  1. Etsimme sopivat vaikuttajat ja sparraamme lähestymiskulmat yhdessä heidän kanssaan
  2. Hiomme strategian ja sisältökonseptin ja aikataulutamme toimenpiteet
  3. Otamme vetovastuun vaikuttajakampanjan tuotannosta kaikissa kanavissa
  4. Seuraamme ja optimoimme kampanjaa ajantasaisesti
  5. Raportoimme ja analysoimme kampanjan sen päätyttyä ja annamme kehitysideoita jatkoon

Voit hankkia meiltä myös vaikuttaja-scouttauksen, jolloin etsimme ja esittelemme parhaat vaikuttajavaihtoehdot juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tämä palvelu sopii kaikille, joilla ei ole osaamista tai aikaa nopeasti muuttuvan vaikuttajakentän tutkimiseen.

Ihmisiä, jotka koskettavat
Mukana arjessanne ympäri vuoden.
Lehdet
Verkkopalvelut
Podcastit
Vaikuttajat
Uutiskirjeet
Mainostaja, ota yhteyttä!
Autamme löytämään oikeat ratkaisut ja kiinnostavimmat tarinat, joilla teet vaikutuksen kohderyhmääsi. Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat A-lehtien yritysasiakasmyynnin myös aina +358 50 414 4200 tai yritysasiakkaat@a-lehdet.fi