Nimityksiä A-lehtien toimituksissa

Nimityksiä A-lehtien toimituksissa
A-lehtien medialiiketoimintaan on saatu mukaan uusia huipputyyppejä.
Julkaistu 27.1.2020

Asumisen toimituksessa toimituspäälliköksi on nimitetty Hanna-Mari Arosilta. Hän aloittaa 24. helmikuuta tiimissä, joka tekee Kotivinkkiä ja Unelmien Talo & Kotia. Hanna-Mari siirtyy A-lehtiin Sanomilta Helsingin Sanomien perhetoimituksesta, ja on työskennellyt aiemmin muun muassa Me Naisissa sekä Ilta-Sanomissa.

Ajankohtaismedioihin on nimitetty editoivia tuottajia. Laura Myllymäki on nimitetty 2. maaliskuuta alkaen kirjoittavaksi ja editoivaksi tuottajaksi ajankohtaismedioiden toimitukseen tekemään Apua, Imagea ja Mondoa. Laura on viimeksi työskennellyt Ulkopolitiikka-lehden toimitussihteerinä ja ennen Ulkopolitiikka-lehteä toimittajana mm. Lännen mediassa, Keskipohjanmaassa ja Turun Sanomissa sekä päätoimittajana Turun ylioppilaslehdessä.

Sammeli Heikkinen on nimitetty 3. helmikuuta alkaen kirjoittavaksi ja editoivaksi tuottajaksi ajankohtaismedioiden toimitukseen tekemään Apua, Imagea ja Mondoa. Sammeli on viimeksi työskennellyt Vihreä Lanka -lehden toimituspäällikkönä ja sitä ennen toimittajana ja uutispäällikkönä STT:ssä.

Kuvatoimituksen tuottajana aloittaa 24. helmikuuta Jukka Eggert. Jukka siirtyy A-lehtiin Valvesta ja vahvistaa erityisesti kuvatoimituksen video- ja audiotuotantoja. Jukka on kokenut liikkuvan kuvan tuottaja, ja työskennellyt niin luovana tuottajana, ohjaajana kuin leikkaajanakin.