Tytti Kontula A-lehtiin päätoimittajaksi

Tytti Kontula A-lehtiin päätoimittajaksi
Kotivinkin ja Unelmien Talo&Koti -lehden päätoimittajaksi on nimitetty 8.11. alkaen Tytti Kontula.
Julkaistu 6.10.2021

Tytti Kontula tulee A-lehtiin Sanomasta, jossa on työskennellyt viimeksi toimituspäällikkönä Glorian, Glorian Kodin ja Matkan toimituksessa sekä sitä ennen sisältöpäällikkönä B2B-organisaatiossa vastaten muun muassa S-ryhmäyhteistyöstä. Kontulalla on vankka kokemus aikakauslehtijournalismista myös Bonnierilta, Formasta ja A-lehdistä: Evitasta, Divaanista, Trendistä, Kotivinkistä ja Avotakasta.

”Olen innoissani päästessäni luotsaamaan Kotivinkkiä ja Unelmien Talo&Kotia ja niiden huippuammattilaisista koostuvaa toimitusta. Molemmilla medioilla on uskollinen lukijaheimo, joka innostaa etsimään yhä kiinnostavampia näkökulmia sisustamiseen, käsitöihin, keittiöön ja muuhun kotielämään. Intohimoni on kehittää vastuullista lifestyle-journalismia”, Tytti Kontula sanoo.

”Asumisen medioilla menee hienosti, ja meillä on merkittäviä kasvuhankkeita sekä painetussa että digitaalisessa mediassa. On hienoa saada Tytin kokemus ja luova ajattelu mukaan Kotivinkin ja Unelmien Talo&Kodin kehittämiseen”, asumisen mediaryhmän sisältöjä ja kaupallisia kehityshankkeita johtava Maija Koski sanoo.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, asumisen mediaryhmän vetäjä Maija Koski, p. 040 533 0509, maija.koski@a-lehdet.fi