Johtava AD asumisen toimitukseemme

Johtava AD asumisen toimitukseemme
Oletko näkemyksellinen visualisti, jonka intohimoina ovat digitaalinen tarinankerronta ja aikakauslehtien visuaalisuus? Hae asumisen toimitukseemme johtavaksi AD:ksi.
Julkaistu 25.4.2024

Haemme tiimiimme visualistia, jolla on vankkaa osaamista digitaalisen kerronnan kehittämisestä ja ymmärrystä siitä, millainen visuaalinen sisältö yleisöjä kiinnostaa niin digissä kuin printissä.

Johtavan AD:n roolissa kehität suurimman kotoilubrändimme Kotivinkin visuaalisuutta ja taitat itsekin lehteä. Lisäksi vastaat koko asumisen toimituksen visuaalisesta kehityksestä digikanavissa ja printeissä. Suomen johtavien aikakausbrändien lisäksi meillä on useita kunnianhimoisia digitaalisen median kasvuhankkeita, joiden kehittämiseen tarvitaan näkemystäsi.

Johtavan AD:n työhön kuuluu myös vastuu asumisen toimituksen visualistien töiden organisoinnista. Rooli on toimituksessamme uusi, joten pääset luomaan prosesseja ja innostamaan työyhteisöä uudenlaiseen tapaan tehdä töitä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä journalistisella tai kaupallisella alalla. Jatkuva kehittäminen on sinulle luonteva tapa työskennellä. Innostat esimerkilläsi ja sparraat tarvittaessa kollegoita kannustavasti. Reipastempoinen toimitustyö sopii sinulle.

A-lehtien asumisen toimitus tekee Kotivinkkiä, Unelmien Talo&Kotia, Avotakkaa, Viherpihaa, Meidän Mökkiä, Meidän Taloa, Maku-lehteä, Kaikkien aikojen joulua, askartelulehti Ihanaa, neulelehti Rakkaita kuvioita sekä Suomen suurinta asumisen verkkosivustoa Meilläkotona.fi:tä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden luoda uutta. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Rento ja avoin toimintakulttuurimme mahdollistaa sujuvan etätyön ja työskentelyn upeissa maisemissa Helsingin Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, ja toivomme sinulta samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta.

Aloituksesta voimme sopia joustavasti, mutta olemme iloisia, mikäli pystyt aloittamaan nopeallakin aikataululla.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen viimeistään 12.5. Haastattelut aloitamme heti.

Henkilöstöetumme ovat monipuolisia. Meillä saat muun muassa

  • kattavan työterveyshuollon Lääkärikeskus Aavassa
  • Auntien mielen hyvinvointipalvelut
  • työsuhdepyöräedun
  • ePassi-edun liikuntaan, kulttuuriin ja työmatkoihin sekä lounasedun
  • Hoivanet-palvelun sairaan lapsen turvalliseen hoitoon pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja antaa päätoimittaja Tytti Kontula (p. 040 542 1142) tiistaina 30.4. klo 13-14 ja maanantaina 6.5. klo 15-16.

A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. A-lehtien medialiiketoiminta julkaisee yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, tuottaa Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustaa noin kolmeakymmentä erilaista vaikuttajaa ja kehittää uusia mediakerronnan muotoja. Konserniin kuuluvat A-lehdet Oy:n lisäksi kasvumarkkinointiyritys Genero, pohjoismaisen designin kansainvälinen verkkokauppa Finnish Design Shop sekä Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello.