Kuudessa tunnissa maailman ympäri – matkailulehti Mondon audiomatka vie kuuntelijan Huippuvuorille, Alaskaan, Portlandiin, Havannaan, Bhutaniin ja Burmaan

Kuudessa tunnissa maailman ympäri – matkailulehti Mondon audiomatka vie kuuntelijan Huippuvuorille, Alaskaan, Portlandiin, Havannaan, Bhutaniin ja Burmaan
Mondon matka maailman ympäri on elämyksellinen podcastin ja äänikirjan yhdistelmä. Tarvitset vain kuulokkeet ja matkaajan mielen!
Julkaistu 1.12.2021

Matkailulehti Mondo julkaisee äänikirjojen ja podcastien kuuntelijoille uudenlaisen audiomatkan maailman ympäri. Mondon matka maailman ympäri on A-lehtien tuottama äänikirjan mittainen luettua kerrontaa, äänimaisemia ja matkailupohdintaa yhdistävä äänielämys, joka kuljettaa kuulijan maapallon ympäri ympäristöystävällisesti muutamassa tunnissa.

Matkakaverina ja kertojana on reissaaja ja kirjailija Ville-Juhani Sutinen, jonka seurassa lennetään ensin Huippuvuorille ja sieltä Yhdysvaltain kiinnostavien kohteiden kautta Meksikoon, Havannaan ja Buenos Airesiin. Etelä-Amerikasta matka jatkuu Aasiaan, ensin Bangkokiin ja sieltä eksoottisiin pikkuvaltioihin Laosiin, Bhutaniin ja Burmaan. Seuraavaksi matkustetaan Afrikkaan ja Lähi-itään, josta palataan Venetsian, Berliinin ja Siperian kautta Suomeen.

Kohteista kuullaan huippukirjoittajien matka-artikkeleita näyttelijä Vuokko Hovatan lukemana. Kirjoittajina ovat muun muassa Juha Itkonen, Rosa Liksom, Meri Valkama ja myös matkatoveri Ville-Juhani Sutinen.

Mondon matka maailman ympäri on uudenlainen podcastin ja äänikirjan yhdistelmä, joka uudistaa audiokerrontaa ja tarjoaa äänikirjojen ystäville aivan uudenlaista elämyksellisyyttä. Äänisuunnittelu ja musiikki voimistavat paikallisia elämyksiä maailmalta.

Mondon Audiomatka maailman ympäri julkaistaan yksinoikeudella Storytelissa joulukuun 1. päivänä.

”Matkailuun kuuluu olennaisesti myös haaveilu ja tunnelmointi, ja niitä tämä äänimatka tarjoaa konkreettisen tiedon ohella. Olemme matkailulehti Mondon toimituksessa valinneet siihen lehden parhaita juttuja, joiden kautta voi oppia uutta eri maista ja inspiroitua omalle pitkälle reissulleen”, Mondon toimituspäällikkö Pekka Hiltunen sanoo.

”Ääni on intiimi media ja sopii pitkän kertovan journalismin esitystavaksi upeasti. Keskittynyt lukukokemus ja kuuntelukokemus ovat liki toisiaan. Siksi A-lehdet kasvattaa audiosisältöjen tuotantoaan”, liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen sanoo.

Mondon audiomatkan maailman ympäri on ohjannut ja äänisuunnitellut Sami Kuusela.

Mondon matka maailman ympäri on kuunneltavissa Storytelissa osoitteessa: apu.fi/maailmanympari.

Lisätietoja:

A-lehdet Oy, liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen, 040 137 6512, anna.ruohonen@a-lehdet.fi

Tutustu A-lehtien audiosisältöihin!
Tuotamme brändeihimme liittyviä ja niiden kohdeyleisöjä kiinnostavia podcasteja ja kehitämme hittiformaatteja, joissa kumppanit haluavat kuulua. Kysy kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista: yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.
Mainostaja, ota yhteyttä!
Autamme löytämään oikeat ratkaisut ja kiinnostavimmat tarinat, joilla teet vaikutuksen kohderyhmääsi.