UUTTA! | Inspiroiva ilmoitusliite: Meillä kotona KEVÄT

UUTTA! | Inspiroiva ilmoitusliite: Meillä kotona KEVÄT
Inspiroi ja aktivoi kohderyhmääsi, kun kevätkauden valmistelut käynnistyvät! Uuden ilmoitusliitteen avulla tavoitat tehokkaasti kotoilusta kiinnostuneet kuluttajat.
Julkaistu 6.12.2021

Meillä kotona KEVÄT -ilmoitusliite kokoaa yksiin kansiin kevään inspiroivimmat ilmiöt, tuotteet ja uutuudet kotiin, pihalle ja mökille.

Muhkea ideapaketti ilmestyy huhtikuussa 2022. Liite jaellaan Suomen suosituimpien asumisen lehtien tilaajille, ja sen avulla voit tavoittaa jopa 576 000 bruttolukijaa.

Ilmoitusliitteen avulla tavoitat suosittujen asumisen lehtien sitoutuneen yleisön. Liite jaellaan seuraavien lehtien tilaajille:

Tarjoa parhaat ideat kotiin, pihalle ja mökille

Meillä kotona KEVÄT -liite jakautuu kolmeen eri osa-alueeseen: Kotona, Pihalla & Mökillä. Mainostajille liite tarjoaa mahdollisuuden kertoa inspiroivalla ja informatiivisella tavalla tarjoamistaan tuotteista ja palveluista yleisölle, joka valmistelee kotia kevääseen, suunnittelee viherpuuhia tai valmistautuu mökkikauteen. Jokainen osio sisältää myös teemaan liittyvää toimituksellista sisältöä.

  • Ilmestyy huhtikuussa
  • Aineistopäivä 11.3.2022
  • Laajuus 64 + 4 sivua (alustava)
  • Koko 217 x 280 mm
  • Stiftattu
Runsas ideapaketti jakautuu kolmeen osioon, jotka tarjoavat inspiraatiota kotiin, pihalle ja mökille.

Liitejakelu on tehokas ja toimiva ratkaisu

Aikakauslehden ohessa jaettu liite, on loistava keino tutustuttaa kuluttajat brändiisi. Sen lisäksi, että voit tarjota liitesisällöllä inspiraatiota, se myös kasvattaa ostokiinnostusta.

✅ Tavoita sitoutunut yleisö

Lehti on lukijan varta vasten valitsemaa sisältöä, ja sen parissa uppoudutaan itseä kiinnostaviin aiheisiin. Lehden välissä jaetun liitteen avulla tavoitat kotoilusta kiinnostuneen yleisön.

✅ Herätä huomiota

Liitteet herättävät tehokkaasti huomiota. Liitteiden keskimääräinen huomioarvo lehdissämme on jopa 78 %. Lukuarvo 83 % kertoo, että liitteiden sisältö kiinnostaa ja niiden parissa viihdytään hyvä tovi.

✅ Aktivoi ostamaan

Liitesisältö kannustaa toimintaan. Liitteen huomanneista 66 % kertoo, että liite lisää kiinnostusta ostaa.

Kiinnostaa! Miten brändini pääsee mukaan?

Katso alta kolme tapaa, miten voit olla mukana Meillä kotona KEVÄT -liitteessä ja varaa paikkasi!

1. Mainospaikka

1/1-sivun mainospaikka julkaisuvalmiille materiaalillesi.

Hinta 2 000 €

2. Advertoriaali taustamateriaaleistasi

Brändikuvia ja tuotetekstejä löytyy, mutta ei valmista mainosmateriaalia? Tämä ratkaisu on sinulle! Toteutamme visuaalisesti näyttävän ja houkuttelevan advertoriaalin kustannustehokkaasti tausta-aineistojesi pohjalta. Laajuus 1/1-sivu.

Hinta 3 750 €

3. Advertoriaali – avaimet käteen!

Tässä ratkaisussa et tarvitse mitään tausta-aineistoja. Kuvaamme, haastattelemme ja kirjoitamme – eli tuotamme brändisi mukaisen advertoriaalin ammattitaidolla alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Sisällön laajuus 1–4 sivua.

Hinta 4 850 € (1/1-sivu) – pyydä tarjous laajemmasta kokonaisuudesta!

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan ratkaisun! Kysy lisää ja varaa paikkasi myyntipäällikkö Salla Näsäseltä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Salla Näsänen
Asiakkuuspäällikkö, A-lehdet

Jätä yhteydenottopyyntö!
Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.