Miten peruutan lehtitilauksen?

Miten peruutan lehtitilauksen?
Olemme halunneet tehdä lehtitilauksen ostamisen ja irtisanomisen helpoksi. Voit halutessasi peruuttaa jatkuvan tilauksen milloin tahansa. Lue, miten lehtitilauksen irtisanominen tapahtuu.
Julkaistu 2.1.2022

Mitä tarkoittaa kestotilaus tai jatkuva tilaus?

Meillä A-lehdillä on käytössä jatkuva tilaus, joka tarkoittaa jatkuvasti normaalia edullisempaa tilaushintaa sinulle lukijamme. Jatkuvaan tilaukseen sitoutuminen on sinulle riskitöntä, ja voit lopettaa tilauksesi ilman lisäkuluja.

Tiesitkö, että A-lehdet ainoana toimijana lähettää laskun noin kuukautta ennen seuraavan tilausjakson alkua? Ei siis pelkoa, että unohdat perua tilauksesi ja saat yllätyskuluja.

Jos perut lehden heti laskun saatuasi, emme ehdi lähettää seuraavaa lehteä. Jos lehti on ehtinyt jo matkaan, veloitamme uudelta jaksolta vain saamasi lehden – emme jakson hintaa.

Vaikka kyseessä on jatkuva tilaus, sinulla on aina 14 päivää aikaa perua tilauksesi olit sitten tilannut lehtesi puhelimella, postitse tai verkossa.

Haluan peruuttaa lehtitilaukseni, mitä teen?

Tilauksen lopettamiseen sinä valitset itsellesi parhaan tavan ja ajankohdan. Voit joko hoitaa peruutuksen itse tai jutella asiakasneuvojamme kanssa.

Voit:

  • kirjautua osoitteessa asiakaspalvelu.a-lehdet.fi ja lopettaa tilauksesi heti tai jakson loppuun
  • lopettaa tilauksesi chat-palvelussa, jossa bot ottaa vastaan peruutuksen ja vie sen viipymättä tilausjärjestelmään
  • soittaa asiakaspalvelunumeroon p. 09 759 6600 ma-pe klo 8.00–20.00 ja lauantaisin 10.00–15.00. Jonotusaikamme on keskimäärin 2-5min, ja puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi mukaan.
  • lähettää sähköpostilla tilausnumerotiedon sekä peruutusajankohdan lehdestä, jonka haluat perua. Valitettavasti sähköpostilla peruutus voi kestää, sillä käsittelemme viestit saapumisjärjestyksessä. Käsittelyaika on noin viikon.
  • täyttämällä peruutuslomakkeen ja palauttamalla sen postitse asiakaspalveluumme osoitteeseen: A-lehdet Oy / asiakaspalvelu, 00081 A-lehdet.

Olen juuri tilannut lehden, miten 14 vuorokauden peruutusoikeus lasketaan?

Mikäli tilaukseen kuuluu kotiin toimitettava lehti, voit perua tilauksen maksutta 14 päivän kuluessa siitä, kun sait ensimmäinen lehden.

Jos kyseessä on digilehti, 14 vuorokautta lasketaan tilaushetkestä.

Mietin peruutusta, miksi tilausta kannattaisi jatkaa?

Aina peruuttaminen ei kannata. Koska palkitsemme uskollisia tilaajiamme, saatat peruutuksen takia jäädä edusta, jonka olisit muuten saanut. Joskus käy niin, että lehti ei enää ole sinulle oikea ja ymmärrämme sen hyvin. Voit jatkaa tilaajana ja etujen piirissä, kun vaihdat lehdet sopivaan. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin etsitään sinulle mieleinen lehti.