Olet täällä

Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisoikeus lasketaan tapauskohtaisesti.

  • Mikäli tilaukseen kuuluu kotiin kannettu lehti, lasketaan maksuttoman peruutusoikeuden alkaminen 1 lehden vastaanottamisesta.
  • Jos kyseessä on sähköisesti toimitettavaa digitaalista sisältöä koskeva sopimus, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan sopimuksen tekemisestä.
  • Jos kyseessä on tavaratilaus, maksuttoman peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan siitä, kun tavara on vastaanotettu. Jos olet vastaanottanut tavaroita sopimuksen yhteydessä, sinun on lähetettävä tavarat ja niiden mukana lähetetty lasku tai lähetyslista takaisin meille Postin asiakaspalautuksena viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Peruutettuasi sopimuksesi palautamme kaikki saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset edullisimman vakiotoimitustavan hinnoittelun mukaisesti viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilatessasi, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun maksutapaan ja siten, ettei sinulle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.
  • Olet vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai nettiasiakaspalvelussa). Voit käyttää peruutuslomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Yhteystietomme ovat: A-lehdet Oy / asiakaspalvelu, Risto Rytin tie 33, 00081 A-LEHDET, (09) 759 6600.
Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.