Olet täällä

Tubettaja Derya Dincerin myyntiedustus A-lehtiin

Tubettaja Derya Dincerin myyntiedustus siirtyy A-lehtiin. 24-vuotias Derya on nouseva tubetähti, joka on vuodessa kerännyt kanavalleen yli 56 000 tilaajaa. Kuukauden aikana hänen videoitaan katsotaan yli miljoona kertaa.

Derya Dincerin myyntiedustus A-lehtiin

Tubettaja Derya Dincerin myyntiedustus siirtyy A-lehtiin. 24-vuotias Derya on nouseva tubetähti, joka on vuodessa kerännyt kanavalleen yli 56 000 tilaajaa. Kuukauden aikana hänen videoitaan katsotaan yli miljoona kertaa.

Derya tekee kanavalleen videoita etenkin kauneuteen ja muotiin liittyvistä aiheista: testaa tuotteita, osallistuu stailaushaasteisiin ja esittelee ostoksiaan. Myös hänen herkkujen testausvideonsa keräävät satoja kommentteja aktiiviselta yleisöltä.

Suurin osa Deryan videoiden katsojista ja kommentoijista on 18–24-vuotiaita naisia, mutta hän tavoittaa hyvin myös tubettajaa fanittavan nuoremman yleisön.

A-lehtien kautta on nyt mahdollista ostaa kaupallisia yhteistöitä Derya Dincerin YouTube-kanavalle ja yhdistää yhteistyö Deryan todella suosittuun Instagram-tiliin (yli 40 000 seuraajaa).

A-lehdet edustaa lähes 200 bloggaajaa ja tubettajaa. Haluatko tehdä kaupallista yhteistyötä Derya Dincerin tai muiden vaikuttajiemme kanssa? Ota yhteyttä A-lehtien mediamyyntiin yhteyshenkilöösi tai p. 050 4144 200 tai mediamyynti@a-lehdet.fi.

Lisätietoja

Vaikuttajamarkkinoinnin business manager Anna Kurkela-Vilén
p. 050 438 0815, anna.kurkela-vilen@a-lehdet.fi

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Lataa kooste: Sisältömarkkinointi YouTubessa - 6 vinkkiä tulokselliseen tubettajayhteistyöhön

A-lehtien vaikuttajaverkosto kasvaa – Lilyyn 4 tubettajaa ja 5 bloggaajaa