Mainostaja, hyödynnä A-lehtien Black Friday -tarjous!

Mainostaja, hyödynnä A-lehtien Black Friday -tarjous!
Valmistaudu joulusesongin starttiin ja varaa näyttävät digiratkaisut tarjoushinnoin.
Julkaistu: 25.8.2021

Viimeistään Black Friday käynnistää loppuvuoden kuumimman ostosesongin. Tänä vuonna kuluttajat villiinnyttävää shoppailupäivää vietetään 26. marraskuuta.

Mainostajan ei kuitenkaan tarvitse odottaa houkuttelevia etuja marraskuuhun: Tartu heti A-lehtien Black Friday -digitarjouksiin ja ole näyttävästi esillä, kun kohderyhmäsi suunnittelee joulunajan ja loppuvuoden hankintoja ja suuntaa ostoksille.

Mainostajan edut ovat voimassa kampanjoissa, jotka julkaistaan 1.11.–31.12.2021. Hinnoista myönnetään lisäksi mediatoimistoalennus -15 % tai suoralaskutusalennus -12 %. Hyödynnä houkuttelevat hinnat ja varaa heti loppuvuoden kampanjat!

Etusi
Kysy lisää ja varaa kampanjasi: yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.

1. Interstitiaali

Interstitiaali on näyttävä päätelaitteen ruudun kokoinen mainos, joka avautuu heti, kun käyttäjä saapuu sivustolle. Vahvasti huomiota herättävä interstitiaali on loistava valinta esimerkiksi lanseerauksiin, brändin tunnettuuden kasvattamiseen sekä mielikuvien luomiseen ja vahvistamiseen.

👉 Interstitiaali CPM 10 € (norm. CPM 50 €).

Kampanja ajetaan A-lehdet RON. Minimilaskutus 3 000 € netto.

2. Cross-screen-paraati

Cross-screen-paraati näkyy adaptiivisen mainossijoittelun ansiosta aina siellä kohdin sivustoa, missä sillä on suurin mahdollisuus tulla nähdyksi. Se on mainio ratkaisu ostopolun kaikkiin vaiheisiin vastaamaan sekä brändillisiin että taktisiin mainonnan tavoitteisiin.

👉 Cross-screen-paraati CPM 7 € (norm. CPM 23 €).

Kampanja ajetaan A-lehdet RON. Minimilaskutus 3 000 € netto.

3. Uutiskirjenosto

A-lehtien brändien 11 uutiskirjettä tavoittavat yhteensä yli 600 000 uutiskirjetilaajaa eri kiinnostuksen kohteiden parista. Uutiskirjenostot aktivoivat tehokkaasti, ja niiden avulla voit esimerkiksi ohjata kohderyhmääsi lukemaan sisältöjä, ostoksille verkkokauppaan tai vaikka osallistumaan kilpailuun.

👉 Sisältönosto uutiskirjeessä 500 € (norm. 1 250 €).

Valittavanasi brändiemme 11 uutiskirjettä. Tutustu uutiskirjeisiin »

Medioissamme tavoitat laadukkaassa ympäristössä ihmiset, joita kiinnostaa etenkin:

  • kotoilu ja asuminen
  • kokkaaminen ja ruoka
  • kauneus ja tyyli
  • terveys ja hyvinvointi
  • ajankohtaiset puheenaiheet
  • matkailu
  • autot

💡 Muista tämä! Suosittelemme digimainonnan kontekstuaalista kohdentamista, eli mainonnan kohdistamista sisältöjen ja aihepiirien perusteella. Se kasvattaa klikkauksia jopa 25 prosenttia, eikä ihme. Kun ajatukset ovat jo valmiiksi virittyneet aiheeseen, myös mainonta kiinnostaa todennäköisemmin.

Uutiskirjeet
Kysy lisää ja varaa kampanjasi: yritysasiakkaat@a-lehdet.fi
Ota yhteyttä!
Kiinnostuitko? Laita viestiä yritysasiakkaat@a-lehdet.fi tai täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!